вторник, 4 октомври 2011 г.

Имаме си книжарница!

Ето че така мечтаната от нас онлайн книжарница е вече факт. Имаме желание и за една уютна физическа такава, разположена на тиха централна уличка, сред много зеленина и спокойствие, но живот и здраве, един ден и до там може да стигнем. Ако не спираме да мечтаем.

Книгите се намират в онлайн книжарницата за стари книги.

Малко повече за инициативата. Решихме, тъй като разполагаме с голям брой интересни заглавия, да започнем да продаваме, с идеята да си купуваме нови книги както и едно-2 електронни пособия за четене.  Беше идея, докато сайтът не стана факт. Вероятно след време ще започнем да предлагаме и част от новозакупените заглавия. Не е изключено да представим някое и друго храбро българско издателство.

Въпреки че болшинството от книгите са художествена литература, при нас можете да намерите техническа литература, учебници, медицинска литература, енциклопедии и речници. Не се колебайте да задавате въпроси през формата за контакт както и да питате за заглавия, които не сте успели да намерите при нас. Ще направим всичко, което е по силите ни, за да ви помогнем. 

Изключително важно за нас е хората да продължават да четат с удоволствие!

Няма коментари:

Публикуване на коментар